Народна странка

Народна странка Куршумлија: Чиме је Видић заслужио да по трећи пут води општину?

Народна странка Куршумлија: Чиме је Видић заслужио да по трећи пут води општину?

Општински одбор Народне странке Куршумлија истиче да реизбор Радољуба Видића за председника општине никако није у интересу грађана Куршумлије. Нејасно је чиме је Видић заслужио не други, већ трећи узастопни мандат с обзиром на то да му је приоритет само приватно предузеће Планика а. д.

Видићев рад је више пута јавно критиковао и сам председник Српске напредне странке Александар Вучић, претећи му сменом, али до тога не само да није дошло већ је Видић добио подршку Вучића да и даље настави вођење општине Куршумлија. Та прича о Видићевој смени је само маркетиншки трик за неупућене бираче како би се обманули пред сваке изборе.

Од 2012. године Кушумлија је остала без трећине становника. Уместо обећаних нових радних места руководиоци општине и СНС-а изборили су се да под окриљем приватне фирме Планинка а. д. ставе и Куршумлијску бању и тиме потпуно заокруже газдовање ресурсима ове општине. Радна места добили су само чланови породица челних људи у општини. 

Због свега наведеног, одбор у Куршумлији је сигуран да ни овај састав скупштине неће урадити ништа по питању напретка наше општине.

Општински одбор Народне странке Куршумлија