Народна странка

Народна странка Крушевац: Скупштина града служи за легализацију пљачке грађана

Народна странка Крушевац: Скупштина града служи за легализацију пљачке грађана

Градски одбор Народне странке Крушевац истиче да је састав руководилаца градске власти посебно биран од незналица, послушних, похлепних и грамзивих људи без трунке достојанства, а да је функција Скупштине града легализација пљачке сопственог народа, отимања града и претварања у приватну својину једног човека и уског круга локалних СНС тајкуна.

Једина сврха тих људи је да потписују кривична дела преусмеравања буџетског новца у привате токове својих политичких функционера. Лажна опозиција, која је сада након ових избора постала део власти, је још једном показала колико кошта част и достојанство и да је једини мотив за учествовање у заједником злочиначком подухвату против свога народа понуђена висина цене од стране СНС-а. 

Крушевац  је у последњих  9  година  суочен са пљачком невиђених размера од стране СНС-а. Крушевљани су постали таоци отимачких апетита једне обичне криминалне банде, чији буџет града служи за лично богаћење шефова политичке мафије. Грађани нашег лепог града су жртве окупације домаћих окупатора  који  под плаштом сређивања града, безочно отимају град од грађана путем преваре са ненаменски увећаним трошковима у циљу личног богаћења и маркетиншке манипулације. Онда те исте пљачке представљају као бригу о грађанима кроз улепшавање тргова, паркова, кружних токова, и планине Јастребац. СНС картел  је уствари адаптирао и  улепшао поједине делова града из личне користи, а не због добрих намера како они то представљају, како би државним новцем финансирали и улепшавали своју већ сада сопствену  имовину која више не припада грађанима Крушевца.

Све ово што је сређено по граду ће враћати наши унуци кроз отплате огромног задуживања које је највише повећано од када је СНС дошао на власт. Крушевац је сада претворен у златни кавез. Тај златни кавез је оптерећен корупцијом, страначким запошљавањем, владањем уценама, страхом и застрашивањем радника у државним службама. Кажу да је град сређен као и планина Јастербац, а нису приметили да је нашим новцем сређена њихова приватна својина која је некада припадала грађанима од планине Јастребац, преко Пионирског парка, Багдале, зграде Јастребца, све до њихових приватних кафића по центру града који је тренутно у поступку адаптације како би баште тих кафића и ресторана биле још лепше.

Што се тиче Народне странке у Крушевцу, свака странка која која се није продала овом режиму је добродошла у даљој опозиционој борби за слободну Србију и слободан град Крушевац. Ми смо отворени за сарадњу само са правим опозиционим странкама у граду Крушевцу. 

Градски одбор Народне странке Крушевац