Народна странка

Народна странка Крушевац: Седам година напредњачке тортуре

Народна странка Крушевац: Седам година напредњачке тортуре

Чланови Народне странке Крушевац осудили су седмогодишњу владавину напредњака у Крушевцу рекавши да је градска власт уништила све елементе демократије, затворила медије и институције, распродала градску имовину и др.

Члан Градског одбора Народне странке Крушевац Предраг Петронијевић изјавио је да градска власт влада уз помоћ страха и медијске тортуре.

„Наш напаћени народ претворили су у својину једног човека заједно са одабраним кругом тајкуна за које закон не важи. Комплетна напредњачка политика се своди на лажи, обмане и преваре уз велику дозу силе и репресије према свима који мисле другачије од власти“, рекао је Петронијевић.

Он је истакао да Српска напредна странка у Крушевцу покушава да створи стање хаоса какво је било током деведесетих.

„Садашња власт је и сачињена од Милошевићевих отпадника. Режимски новинари и медији су такође саучесници у заједничком злочину против сопственог народа. На срећу, још увек постоји неколицина савесних новинара који професионално обављају свој посао и покушавају да прикажу истину народу“, казао је Петронијевић.

 Он је позвао опозицију да не ћути, већ дигне свој глас као што то чини крушевачки одбор.

„Народна странка у Крушевцу ће наставити да пружа отпор и да се супротставља систематском уништавању и отимању нашег града. Позивамо све обесправљене, потлачене, понижене, преварене, уцењене и оне који су сведоци кривичних дела да се заједно изборимо за слободу и правду у нашем граду“, поручио је Петронијевић.

Чланица одбора у Крушевцу Љиљана Рајић Чолић осврнула се на лош положај пољопривредника.

„Држава у потпуности игнорише мала пољопривредна газдинства. Субвенције се додељују само криминалним сарадницима. Најмање 5 одсто буџета би морало да буде опредељено за пољопривреду, а у буџету РС то је само 3 одсто. Подсећам да српски пољоприредник плаћа највише доприноса за пензијско осигурање“, закључила је Рајић Чолић.