Народна странка

Народна странка Крушевац: Примарни циљ је да град вратимо грађанима

Народна странка Крушевац: Примарни циљ је да град вратимо грађанима

Чланица Градског одбора Народне странке Крушевац Десанка Милетић изјавила је да је доласком на власт Српске напредне странке Крушевац престао да буде леп, поносит и историјски препознатљив град.

“Морамо да вратимо сјај, успех и напредак Шареном граду, понос и достојанство Лазаревим потомцима, да Крушевац опет буде наш град. Српска напредна странка је својом политиком отуђила град од својих грађана”, рекла је Милетић.

Она је навеле само неке од сфера које је Српска напредна странка уништила у Крушевцу.

“Фабрике су затворене. Отворене су нове, страних власника, у којима раде наши суграђани за минималне плате и са минималним правима. Болнице су пропале, а већина лекара отишла ван земље. Вртића нема довољно, али је зато град препун кладионица”. 

Излетишта, сматра она, такође више не припадају грађанима.

“Све што је вредело доспело је у шаке сумњивих лица, постало приватна својина, отето од нас. Одузети су нам Јастребац, Багдала, а само привидно су нам дати на уживање. „Кајмак“ убира неко други”, рекла је Милетић

Народна странка Крушевац истиче да се и сређивање центра града ради погрешно, јер постоје приоритетније улице које је неопходно уредити.

“Зашто сређивати нешто што је само по себи лепо. Центар града краси Споменик косовским јунацима. И то је за наш град, Крушевац, довољно, док се све остало не среди. Док све не буде на свом месту и како треба и Споменик остаје где јесте и како јесте”, поручила је Милетић.