Народна странка

Народна странка Краљево: Краљевчани опет таоци режима

Народна странка Краљево: Краљевчани опет таоци режима

Градски одбор Народне странке Краљево истиче да је градски парламент формиран по налогу председника Србије Александра Вучића и сачињен је од истих људи који су већ седели у одборничким клупама. Захваљујући бахатости напредњачких поданика Краљевчани су опет постали таоци режима, интереси грађана подређени су интересима појединаца и подели изборног плена.

Иако је нови – стари градоначелник у свом обимном експозеоу наглашавао политичку стабилност и набрајао наводне успехе актуелне власти, не штедећи речи хвале према свом шефу и председнику Србије, заборавио је да су управо они ти који су уништили политички живот у Србији и вратили нас више од двадесет година уназад, а реална слика квалитета живота у Краљеву говори да је под овом влашћу највећи успех презживети месец. Краљево предњачи у сиромаштву, незапослености и одливу становништва до те мере да су људи почели да беже одавде по сваку цену. Краљево је под овом влашћу од једног од најбољих градова за живот младих породица постало долина глади.

Да Краљево проживљава тежак период под најгором влашћу икада, то нам је свима јасно. Остаје на нама да се организујемо и најгоре међу нама заменимо најбољима, а Краљеву вратимо титулу „Град младости“ и од њега поново направимо место где се радо живи.

Градски одбор Народне странке Краљево