Народна странка

Народна странка Крагујевац: Ново задуживање од 1,7 милиона евра

Народна странка Крагујевац: Ново задуживање од 1,7 милиона евра

И би пета ванредна  седница Скупштине града Крагујевца и би заборављено оно што се тада догодило.  

Градски парламент, на седници по хитном поступку, одлучио је о новом задуживању грађана града Крагујевца у висини од 1,7 милиона евра, за потребе ЈКП „Водовод и канализација“.

У градском парламенту, у атмосфери лоше научених говора и немих професионалних дизача руку,  донесена је још једна у низу катастрофалних одлука за град Крагујевац и његове грађане.

Шта друго и очекивати од оваквог градског руководства, које је једино способно да нас задужи новим кредитом или стави још једну хипотеку. Ту се све способности, градских нам челника, завршавају.

У најмању руку, чудно је што тај кредит узима јавно предузеће за основна средства, а по природи своје делатности не може и не сме да послује са губицима, али ништа више није чудно у граду Крагујевцу.

Потпуно ненадано, из тог мора једноумља, изронио је „глас разума“, у лику господина Горана Ковачевића, који је, у налету истинољубља,  указао на погубност најновијег потеза парламентарне већине.

Разумемо господина Ковачевића да, као „сламка међу вихорове“ и појединац, не може урадити много, али се питамо зашто исти Ковачевић Горан, као једна од перјаница СНС-а и народни посланик, није искористио своју позицију и пренео републичком руководству шта се и на који начин у Крагујевцу ради и на тај начин ствар истера до краја.

Наравно, немојмо се заваравати, то се није догодило јер све је то лоше режирана представа у чију веродостојност нико више не верује.

Да не заборавимо, чули смо и бајку о новом грандиозном стадиону вредности више од  64 милиона евра. Није нам само јасно којим ћемо путевима и друмовима доћи до њега, јер је рупе и кратере на њима немогуће заобићи.

Наравно, за поправљање улица и многе друге „неважне“ ствари, новца нема, бар не до неког новог кредита и задуживања.

Ако желимо да све ово не буде заборављено и да се више не дешава, онда позивамо наше суграђане да се укључе у предстојећу кампању и да 3. априла ову власт трајно пошаљемо у далеку прошлост.

Народна странка Крагујевац