Народна странка

Народна странка Крагујевац: Чега се паметан стиди тиме се луд поноси

Народна странка Крагујевац: Чега се паметан стиди тиме се луд поноси

Није ово први пут да ради багер у режији комплетних идиота, како својевремено рече председник владајуће странке. И кад је рушена Савамала, полиција је стајала по страни, баш као и пре неки дан у Шапцу, док је група батинаша насртала на голоруки народ моткама и ЧЕКИЋИМА. Узалуд вам сви медијски "магови", спинови са свих националних фреквенција и ваших таблоида. Не само Србија, читав свет могао је да види како изгледа када се суспендује држава и ово мало владавине права које још нисте уништили.

Не очекујте да народ ћутећи и скрштених руку гледа како припремате терен за једну од најозлоглашенијих светских корпорација која за собом оставља пустош, при том оптужујући тај исти народ да брани стране интересе. Дрзнули сте се да кренете на једино што имамо, на земљу за коју су и ваши преци крварили, на земљу у којој и ваша деца треба да живе.

Људи су на ивици сукоба, апелујемо на одговорност вас као извршне власти да урадите све да се та ивица не пређе. Сматрамо да је онакво срамно саопштење у коме показујете максимум подршке суманутој политици и минимум слуха за глас народа корак у опасном смеру. Ходамо истим улицама овог града који је поднео велику жртву за слободу.

Позивамо све коалиционе партнере локалне власти да се јасно ограде од става изреченог у саопштењу градског одбора СНСа. Немојте да се понашате као да не постоји сутра, као да се никада, као суграђани, нећемо погледати у очи.

Народна странка ће увек стајати уз народ, безрезервно подржавајући сваки вид ненасилног протеста. У складу са тим, свим суграђанима којима је потребна правна помоћ због евентуалних санкција услед исказивања незадовољства на протестима, Народна странка Крагујевац ставља бесплатно на располагање свој правни тим.

Народна странка Крагујевац