Народна странка

Народна странка Гроцка: Да ли смо наручили криминалца?

Народна странка Гроцка: Да ли смо наручили криминалца?

Човек који је само у напредњачком каруселу, као део послушничке менажерије могао бити председник општине, опет је звезда насловних страна. Ноторни криминалац и осведочена паликућа, поново је ухваћен са „прстима у тегли пекмеза“.

По неком неписаном правилу, када се ради о режимским људима - изгледа ћемо и овог пута безнадно чекати судски епилог, јер ће се вероватно поново појавити неочекивана сила која решава ствар, пегла проблем, гура лешеве још дубље у мрак ормара и заташкава случај.

Наиме, посебно одељење Вишег тужилаштва саслушало је нареченог Драгољуба Симоновића поводом основане сумње да је исти кроз коруптивне послове и аранжмане оштетио буџет за око 11 милиона динара. Ово је вероватно само врх леденог брега, јер грађани Гроцке врло добро знају са каквим лупежом, преварантом и овејаним криминогеним типом имају посла.

Иако нам је стрепња дубља од наде, сачекаћемо даље резултате истраге и надати се да ће посрнула правна држава ипак наћи начина да санкционише оваквог поступање.

Премда су његови ментори и налогодавци уверени у своју свемоћ и непролазност власти, свакако ће сванути јутро у коме ће све варалице бити јавно обележене, а сваки лоповлук и непочинство бити кажњено. Правда се можда може ескивирати једно време, али ће свакако кад-тад бити намирена. Народна странка ће пратити развој и расплет ове афере и уверени смо да ћемо једног дана живети у систему у коме је немогуће да нам се догоди да неки Драгољуб Симоновић за своја недела пролази некажњено.

Народна странка Гроцка