Народна странка

Народна странка Чукарица: Заменик председника општине отворио радове на канализацији дужине од 35 метара

Народна странка Чукарица: Заменик председника општине отворио радове на канализацији дужине од 35 метара

Као што је на сајту општине Чукарица објављено, заменик председника општине Чукарица Никола Аритоновић 24. септембра 2021. године обишао је „радове“ на канализационој мрежи у Улици Милоја Закића у дужини од 35m пречника 250mm.

Што би стари Жарковчани рекли „докон поп и овце крсти.“

Том приликом изјавио је „да ће се општина трудити да инфраструктурним радовима допринесе квалитетнијем животу наших суграђана...“

Не, ово није никаква шала, напротив овим се општинско руководство пониси и дичи. А нама се плаче над несрећном судбином да нам овакви људи управљају градом. У било којој нормално организованој општини овакви радови би били завршени за дан, највише 2, па руководство не би имало кад да организује посете. А камо ли да води екипу репортера, да се слика поред фекалне канализације и то објављује на сајту општине.

Узгред, само да напоменемо, да се ови радови изводе у делу улице где је уз давање дозвола за градњу нових објеката колективног смештаја канализациони прикључак морао бити обезбеђен много раније. Наиме, зграде које су направљене на парцелама које је општина продала инвеститорима већ више од 2 године не могу да се прикључе на канализациону мрежу, јер им тај прикључак општина није омогућила. И поставља се питање каква је ово вест, која је објављена на сајту општине? Обилазак радова на канализацији у дужини од 35m која касни преко 2 године је вест?

Очигледно за домете овакве управе, ово јесу значајни пројекти. Па се поставља питање у шта ће се претворити и како ће функционисати општина ако крену у сулуде пројекте градње на Кошутњаку и изградње метроа на Макишу, када нису способни ни прикључак на постојећу канализациону мрежу да обезбеде.

Општински одбор Народне странке са општине Чукарица упозорава суграђане да општином управљају дилетанти и подобни партијски чланови и да је ово само један од примера колико је општинска власт неспособна. Овде је враг одавно однео шалу и како ствари стоје ускоро ће руководство општине почети свечано да отвара радове на адаптирању нечијег приватног купатила, на пример.

Обећавамо да ће на чело општине и на све функције у општинској надлежности доћи стручни људи, доказани у пракси, који знају да обављају посао савесно и на корист свих становника општине Чукарица. Зауставићемо дивљу и непланску градњу и обезбедити да сви крајеви општине имају једнак третман и да грађани имају исте услове за живот, а ми држимо реч.

Народна странка Чукарица