Народна странка

Народна странка Бујановац: Сраман митинг СНС-а у Прохору

Народна странка Бујановац: Сраман митинг СНС-а у Прохору

Народна странка Бујановац осуђује сваку злоупотребу свечаних историјских датума у политичке сврхе. Не желимо да нас грађани схвате погрешно али сматрамо да на овај велики празник сваки верник има пођеднако право по Исусу да уђе у манастирску порту, да се помоли богу и запали свећу. Црква се не сме мешати у политику и делити вернике на напредњаке, народњаке, социјалисте и друге сви смо исти под капом небеском.

Да је предсдник Вучић дошао као верник и запалио свећу и помолио се богу нико се не би љутио, али да се овај скуп претвори у СНС митинг је у најмању руку срамота за њега а и за организаторе. Многим верницима је било забрањено и удаљени су из манастирске порте само зато што су чланови Народне странке или неке друге политичке опције која не одговара Вучићу.

Држати политички говор на оваквој прослави и говорити о фабрикама где људи по његовој причи имају просечну плату од 700 евра, говорити о отварању нових фабрика и радних места и о очувању Српстава у Бујановцу није било потребно јер су грађани све то чули од њега и пре 2 године, али се није ништа променило, сва његова обећања су остала обећања. Није се сетио да спомене да се спрема у селу Клиновац ископавање литијума и да ће то значити еколошку катастрофу за целу општину Бујановац, да ће морати да исели и ово мало Срба у Кленичком крају.

Цене уља, нафтних деривата, цигарета, грађевинског материјала, струје и 100 других ствари су од 30 до 100 одсто скупље, а председник се хвали како је грађанима дао 30 и 60 евра, а само до краја године грађани ће кроз поскупљења вратити држави пет пута више.

Нека му служи на част и њему и организаторима.

Саша Арсић,
председник ОО Народне странке Бујановац и 
регионални координатор за Пчињски округ