Народна странка

Бошко Шиндић: Изградите макар парк за псе у насељу Степа Степановић

Бошко Шиндић: Изградите макар парк за псе у насељу Степа Степановић

Актуелни режим на Вождовцу одавно је показао да не брине о интересима грађана, већ су посвећени искључиво повећању личног богатства. За 10 година власти нису изградили ниједан вртић нити су решили иједан велики проблем грађана. 

У насељу Степа Степановић постоји велика потреба за изградњом још једног вртића и још једне школе, као и за проширење капацитета амбуланте и завршетак изградње цркве. Грађани су постали свесни да актуелни режим неће реализовати ове радове. 

У овом насељу, међутим постоји и велика потреба да се изгради парк за кућне љубимце тј. власничке псе. Све већи број станара има псе у овом насељу и пушта их да се истче на зеленим површинама које нису ограђене и тиме потенцијално угрожава безбедност деце и грађана, али и својих љубимаца. 

Иако у свим градским општинама постоји више паркова за псе, на Вождовцу то није случај. Љубитељи паса су више пута покретали такве иницијативе, међутим из Општине су остали глуви. Јасно је да власт није способна и вољна да  уради ниједан крупнији инфраструктурни пројекат на Вождовцу. Позивам их да макар изградњом овог парка, који не изискује велика средства, покажу мало бриге за грађане. 

Бошко Шиндић
председник ОО Народне странке Вождовац