Народна странка

Народна странка Раковица: Првих годину дана младог председника општине

Народна странка Раковица: Првих годину дана младог председника општине

Пре пар недеља навршило се тачно годину дана од како је на место председника Градске општине Раковица постављен Милош Симић, дипломирани менаџер и дипломац Академије младих лидера Александра Вучића.

Сматрали смо да свакоме мора бити пружена шанса да покаже шта уме, зна и жели да уради, али смо од самог почетка изразили сумњу, неверицу и известан страх када су у питању кадровска решења Милосава Миличковића, пре свега због рођачких, кумовских и земљачких веза са кадровима које овај напредњак више од девет година намеће Раковици и њеним грађанима.

И нажалост испоставиће се као тачне наше сумње у квалитет Миличковићевог патроната. Од када је ступио на функцију, млађани Симић није испунио очекивања грађана Раковице, мада су, руку на срце, њихове жеље и наде већ у претходним мандатима угасили Миличковић, а затим и Владан Коцић, који је успео чак и људске животе да доведе у питање.

Како смо већ у ових годину дана председничког мандата детаљно извештавали о катастрофалним потезима напредњака у Раковици, о пљачки буџета, државних станова, бахатости, безобзирности, безобразлуку, обманама, самопромоцији, шиканирању и дискриминацији грађана, тровању, лажима и увредама, овог пута ћемо грађане само подсетити на обећања Милоша Симића датих приликом говора на Скупштини ГО Раковица септембра 2020. године, чији интегрални део ћемо у потпунсти приказати овом приликом да би грађани Раковице сами закључили шта је од обећаног испуњено.

Народна странка не препричава грађанима политичке догађаје у лошем напредњачком маниру, и у нади да ће све лажи, спинове и подметања сакрити медијски мрак који је над Србијом завладао током диктатуре издајничке напредњачке власти.

Грађани Раковице ће имати прилике да сами виде и чују говор председника Милоша Симића након којег је у првих годину дана мандата испуњено мање од пет посто од датих обећања. Ако би наставили досадашњим темпом, напредњаци би за четири године испунили укупно 20 посто од обећаног, а већина обећаног су уствари само редовни послови и активности једне градске општине у Београду.

Народна странка Раковица