Народна странка

Народна странка Раковица: Напредњачке воћке рађају гласове

Народна странка Раковица: Напредњачке воћке рађају гласове

Дуже од два пуна мандата напредњаци у Раковици желе да грађани више верују њима и њиховим празним причама од онога у шта могу да се увере својим очима.

Више од девет година напредњачка власт живи у некаквом виртуелном свету својих саопштења и препричавања догађаја, верујући да су успели да грађанима пресеку све канале информисања да би им испирали мозгове празном страначком пропагандом и лажима.

Нас који читамо ваша саопштења срамота је због вас, што сте наша власт, а не власт неког непријатеља, најпре због тога што не можете да сагледате сву немоћ свог положаја, што не видите оно што сви други виде, а то је да се грчевито држите за нешто чему нисте дорасли и што сте на превару освојили. Тај статус чувате криминалним радњама, физичким и психичким насиљем над грађанима, кршењем Устава, закона, људских и грађанских права...

Ви нисте способни да вршите власт, јер Раковица није 30 улица у Реснику које сваке године изнова асфалтирате, а које воде до воћњака ваших чланова. Раковица није Вучитрн, већ предграђе српске престонице. Њени грађани желе да се она развија као остале градске општине, да буде модерна и урбана целина, а не да из дана у дан све више личи на турску касабу.

Ви се јавно ругате грађанима којима сте претходно отели новац и потрошили га на куповину гласова за своје неспособне кадрове.

Честитамо овом приликом председнику општине на великом и надљудском напору и упорности које је током годину дана улагао да наручи промотивни спот за општину, у којем се он мање појављује од свог шефа Миличковића, а који просто блиста у законом забрањеним функционерским кампањама! Рекло би се да том човеку једноставно физички прија кршење закона. То му је и телесна и душевна храна.

Вешт је тај напредњак Миличковић, он је пре осам година побегао од рада и одговорности председника општине, а наставио је да као пијавица исисава општински буџет. Заузврат се Раковици и њеним грађанима "одужио" тако што је на руководећа места довео "најспособније" људе, незналице, без искуства, дрске, лење и необразоване. И који изнад свега не поштују законе и прописе. Тако ће Раковицу изложити најдубљим патњама.

 А у наслову поменутог спота стоји да се СНС већ читавих годину дана бори за бољу Раковицу. Господо, питамо се са правом шта сте онда радили претходних осам година које су појели напредњачки скакавци, као и са укупно девет година уништавања и пљачке свих грађана Раковице, где је била та ваша "упорност"? Деведесете, док сте пљачкали Раковицу као радикали, да и не помињемо...

Народна странка Раковица