Народна странка

Народна странка Београд: Објављен општи позив за подношење Еразмус+ пријава за 2023. годину

Народна странка Београд: Објављен општи позив за подношење Еразмус+ пријава за 2023. годину

Одбор за просвету Народне странке Београд обавештава све заинтересоване да је Фондација Темпус објавила општи позив за подношење Еразмус+ пријава за 2023. годину.

На седници Главног одбора Народне  странке одржаној 11. децембра 2022. године у Београду, председник странке, господин Вук Јеремић, у свом обраћању експлицитно је подвукао проактивни став Народне странке према образовању у ИТ, електротехничком, односно домену роботике, базиран на процени реалних могућности и стратешких праваца технолошког развоја привреде Републике Србије.

Једно изванредно и непроцењиво искуство за ученике средњих школа, нуди се кроз реализацију КА1 Еразмус+ пројеката мобилности  који се односе на боравак ученика у партнерским установама у европским земљама чланицама Еразмус програма.

Одбор за просвету Народне странке у претходном периоду обавио је консултације са амбасадорима Еразмус + програма у Београду, као и са консултантима Eten-Network мреже за подршку реализацији пројеката мобилности у Шпанији, Мађарској, Чешкој, Словачкој и Аустрији.

Са великим задовољством и еланом желимо да обавестимо све заинтересоване да је фондација Темпус објавила општи позив за подношење Еразмус+ пријава за 2023. годину путем линка https://tempus.ac.rs/objavljen-opsti-poziv-za-podnosenje-erazmus-prijava-za-2023-godinu/.

Одбор за просвету Народне странке Београд се са свим својим ентузијазмом ставља на располагање, као додатна подршка свим заинтересованим.

Одбор за просвету Народне странке Београд