Народна странка

Бане Максимовић (Суботица): Александар Токовић је најгори руководилац „Лифке" у историји Суботице!

Бане Максимовић (Суботица): Александар Токовић је најгори руководилац „Лифке" у историји Суботице!

Након што је Гордана Губеринић дала оставку због злоупотребе службеног положаја, СНС је на чело директора биоскопа поставила свој најстручнији кадар из области културе. Без енергије и иницијативе да нешто унапреди, у претходне две године, Токовић је Суботичанима показао да му је битна само функција. Сам објекат је руиниран, пројектор емитује тамну слику, док вентилација у сали као да не постоји. Поједина седишта су исцепана, а на улазу вас неретко сачека продавац карата у алкохолисаном стању. Естетски, све то изгледа поприлично ружно, а карте се редовно наплаћују грађанима.
 
Да ли је могуће да ова установа културе, која је буџетски корисник града и која поред тога генерише своје приходе, не може да приушти најосновније ствари када је у питању одржавање биоскопа? 

Очигледно је да постоји основана сумња да Александар Токовић расипнички и ненаменски користи средства. У наредном периоду ћемо се детаљно позабавити темом расипања јавног новца и дајемо реч да ће сваки појединац који је злоупотребио свој службени положај одговарати, без обзира на страначку припадност.

Бане Максимовић
председник ГрО Народне странке Суботица