Народна странка

Народна странка Зрењанин: Фарбрика воде лажан пројекат који штети грађанима

Народна странка Зрењанин: Фарбрика воде лажан пројекат који штети грађанима

Повереништво Народне странке у Зрењанину је у више наврата упозоравало јавност и грађане Зрењанина на све повреде закона и прописа, намерне и ненамерне грешке и пропусте у вези са контраверзним пројектом, званим Фабрика за пречишћавање воде за пиће. 

Пуних шест година актуелна власт обмањује грађане, покушавајући да прикрије чињеницу да су неспособни, нестручни и апсолутно недорасли да реше највећи проблем у граду. Мењали су се рокови за завршетак целог пројекта, обећавани од стране функционера СНС-а различитог ранга и значаја, променила се власничка структура конзорцијума који је био потписник уговора, супротно одредбама уговора Град Зрењанин је плаћао наставак радова, мењали су се директори ЈКП Водовод и канализација… Једина константа је чињеница да Зрењанинци и даље немају здраву и исправну воду за пиће, и не зна се када ће је имати. У то нас уверава и недавно објављени извештај стручне комисије, у којем су таксативно наведени сви пропусти техничке природе, који су уочени у самом погону за пречишћавање воде, а који јасно потврђује оно што је Народна странка више пута истицала. 

На крају, чак и чин директора тзв. Фабрике воде, који оспорава извештај стручњака из Водовода, који каже да он тај извештај није добио, говори о потпуном одсуству срама, али и синхронизације, као и опште добробити, већ једино додатног осиромашивања обичног човека, на начин отимања од сиромашних, да би се дало богатима.

Такозвани пројекат за пречишћавање воде не постоји, у питању је неодговорна авантура појединаца из владајуће странке, вођених сопственим интересима, чије негативне последице осећају сви грађани Зрењанина.

Повереништво Народне странке Зрењанин