Народна странка

Народна странка Трстеник: Кривичне пријаве због претњи учесницима протеста

Народна странка Трстеник: Кривичне пријаве због претњи учесницима протеста

Српска напредна странка наставља са притисцима, претњама и уценама опозиционих странака у Трстенику, али и свих учесника протеста „Један од пет милиона Трстеник“.

На  мети режима овога пута су чланови председништва Народне странке Трстеник Софија Пантелић и Љубиша Кнежевић и секретар покрета Двери Трстеник Дејан Карамарковић.

Машинерија лажи локалног режима преко својих ботова последњих дана о њима шири ноторне лажи, износи клевете, угрожавајући њихову безбедност.

Зато су Народна странка и Двери поднеле кривичне пријаве полицији против људи који су ширили те лажне вести и цртали грађанима мету на челу.

Народна странка позива надлежне органе да у најкраћем року процесуирају та лица, а представницима режима поручује да лажима, уценама, претњама, разбијањем глава и паљењем кућа неће зауставити нашу борбу за слободан Трстеник и слободну Србију.

Представницима режима поручујемо и да, уместо што се баве претњама женама Народне странке, изађу пред грађене и дају одговор на питање ко је испред Општине Трстеник 2017. године претукао нашу осамдесетогодишњу суграђанку Милицу Крстић.

Видећемо се на протесту на платоу испред општине Трстеник у четвртак, 7. фебруара, у 18 сати.

 

Општински одбор Народне странке Трстеник