Народна странка

Јовановић: Циљ лажних вести против Народне странке је скретање пажње са одговорности за изборни резултат

Јовановић: Циљ лажних вести против Народне странке је скретање пажње са одговорности за изборни резултат

Потпуно су неистинити наводи изнети у тексту објављеном на порталу Нова.рс у таблоидном маниру “исповести” бившег члана Народне странке Арсенија Савића.

Није тачно да је Извршни одбор Народне странке распустио четири локална страначка одбора, нити су тачни наводи да у Народној странци постоји нека „црна листа“.

Једина истина у тексту је та да Савић више није председник Општинског одбора Народне странке Костолац, али не зато што је подржао кандидатуру председничког кандидата Здравка Поноша, него због дуге неактивности и неуредности Савића и одбора у Костолцу.

Колико је Савић био неактиван најбоље говори то што ни не зна да му је мандат председника одбора у Костолцу истекао још крајем 2020. године.

Када би Народна странка распуштала одборе који су радили у кампањи, сакупљали потписе и чували гласове председничког кандидата Здравка Поноша, онда бисмо морали да распустимо све одборе, којих има више од 100 широм Србије.

Циљ пласирања лажних вести јесте да се пажња јавности скрене са теме одговорности за изборни резултат и изборну кампању.

 

Стефан Јовановић,
генерални секретар Народне странке