Народна странка

Радојевић: Народна коалиција „Сви за Чачак“ зауставиће пропаст и напредњачки лоповлук у граду

Радојевић: Народна коалиција „Сви за Чачак“ зауставиће пропаст и напредњачки лоповлук у граду

Народна странка наступиће на локалним изборима у Чачку на листи „Сви за Чачак“ у коалицији са Новом Србијом, Покретом обнове Краљевине Србије (ПОКС) и Покретом пољопривредника Србије.

Листа „Сви за Чачак“ проглашена је под бројем четири и под тим бројем ће бити на гласачком листићу за локалне изборе, заказане за 2. јун.

Потпредседник Народне странке и председник Градског одбора Народне странке Чачак др Александар Радојевић рекао је да је најважнији циљ те коалиције промена неспособне и бахате напредњачке власти.

„Састав коалиције је из народа и нисмо претенциозни да кажемо да смо најбољи“, рекао је  Радојевић, и додао да ће врло добро,  као што је и број четири, под којим је листа проглашена, представљати грађане.

„Сада први пут имамо неке од чланова и одборника, бивших, који су раније били на листи  Српске напредне странке, а сада су на нашој коалиционој листи. Они су имали храбрости да  кажу не лоповлуку, преварама и свим оним малверзацијама којих смо сви сведоци да су  се дешавале – од пола тоне роштиља за Никољдан до неколико тона и кафанских рачуна и бахатог трошења новца за којекакве догађаје који су служили само да би се опрале паре  и преселиле у туђе џепове”, додао је Радојевић.  

Радојевић је истакао да је коалиција састављена „братски, другарски, пријатељски и врло лако, без много погађања ко ће се бавити овим или оним“.  

„Једини наш циљ је да ову бахату власт онеспособимо да то и даље ради у наше име, у име наше деце и свих који долазе после нас”, казао је Радојевић.  

Листа кандидата за одборнике коалиције Сви за Чачак доступна је ОВДЕ.