Народна странка

Народна странка Зрењанин: Зашто стоје радови на изградњи обилазнице?

Народна странка Зрењанин: Зашто стоје радови на изградњи обилазнице?

Док актуелна градска власт, оличена у градоначелнику Града Зрењанина Сими Салапури и председнику Скупштине града Зрењанина Чеди Јањићу игнорише захтеве стручњака везане за постављање додатних мерних места за мерење квалитета ваздуха у граду, стотине тешких камиона свакодневно пролазе кроз наш град. Додатно се загађује већ загађен ваздух, додатно се уништава лоша и неодржавана путна инфраструктура, додатно је угрожена безбедност грађана Зрењанина. 

Повереништво Народне странке у Зрењанину јавно поставља питање за представнике свих нивоа СНС власти, зашто стоје радови и кад ће бити окончана трећа и започета четврта, последња фаза изградње обилазнице? Ко је крив за пропусте око измештања далековода, због чега су обустављени радови на десној обали Бегеја, ко није урадио свој део посла, органи Града Зрењанина или неко у покрајинској администрацији? Зашто комплетна обилазница није завршена крајем 2020. године, како је то својевремено обећала министарка Михајловић? Због чега игноришете интересе грађана Зрењанина, који кроз буџетска издвајања, плаћају ваш нерад, ваше службене аутомобиле, репрезентације и кафанске рачуне? Да ли се чека још једна предизборна кампања, да се сликате, или је реч о притиску из ЛингЛонга, вашем партнеру у екоциду? 

Народна странка Зрењанин захтева да одговоре на ова питања грађани и добију, јер већ девет година трпе терор неодговорне и неспособне власти.


Народна странка Зрењанин