Народна странка

Народна странка Врање: Српска напредна странка у потпуности девастирала град

Народна странка Врање: Српска напредна странка у потпуности девастирала град

С обзиром на то да је тренутна ситуација у Врању алармантна јер је град под влашћу Српске напредне странке постао потпуно девастиран у сваком погледу, несумњиво је да ће се такав тренд наставити и у будућности, јер је градска власт показала и доказала да је неспособна и да није дорасла ситуацији да град води у интересу грађана.

Ако погледамо град очима рационалног и политички неострашћеног посматрача, видећемо да Врање сваким даном све више пропада и постаје руина. Градска власт не води бригу ни о чему.

Као што смо више пута понављали градска инфраструктура је у очајном стању, економска ситуација грађана све гора, незапосленост све већа. 

У Врању за све ово време владавине Српске напредне странке није дошла ниједна озбиљна инвестиција, а због катастрофалне економске ситуације, огромне инфлације и слабе куповне моћи грађана, а све већих кирија, у Врању су многи мали предузетници били прињуђени да затворе своје радње, те је у граду све више празних локала.

Стога нас и не чуди све веће исељавање наших суграђана, нарочито младих, а све због немогућности да у свом граду добију прилику да се запосле без притиска, уцене и чланске карте Српске напредне странке. То је, нажалост, и потврђено на минулом попису становништва чији резултати говоре да се у Врању у последњих десет година  број становника смањио за десет хиљада.
Све су то резулти политике Српске напредне странке, политике лажи, обмана, претњи и уцена.

Па где је то фамозно решење за 1 200 радника Геокса који су остали без посла, а које је Вучић јавно обећао?

Где су те инвестиције и улагања која су од Србије створиле економског тигра?

Где су ти летећи аутомобили  које ћемо да производимо и свињске ногице које ћемо да извозимо?

Под влашћу Српске напредне странке Србија је постала ништа друго до земља мотача каблова, а Врање као град социјална категорија, будући да се све већи број наших суграђана обраћа за неки вид социјалне помоћи.

Због овакве економске ситуације каква нас прати у последњих десет година, а с обзиром да је у Врању све мање становништва, Градски одбор Народне странке Врање предлаже градској власти да упуте захтев Влади Републике Србије да Врање прогласе неразвијеним подручјем, како би на конту тога обезбедили додатна средства из буџета Републике Србије, да се та средства усмере домаћим привредницима као подстицај, како би они могли да развијају своје бизнисе у складу са постојећом ситуацијом и тиме створе услове за нова радна места. Тиме би се умањио одлив становништва, а самим тим и осигурао опстанак нашег града.

Народна странка Врање