Народна странка

Народна странка Трговиште: Власт да изгради обећани мост и тиме испуни бар једно обећање

Народна странка Трговиште: Власт да изгради обећани мост и тиме испуни бар једно обећање

Општински одбор Народне странке Трговиште тражи од локалне власти да под хитно објасни због чега обећани мост у месној заједници Доњи Стајевац још увек није изграђен.

Народној странци у Трговишту су се обратили забринути мештани из месне заједнице Доњи Стајевац који су истакли да се мост гради, преправља и руши већ две године. Сада је порушен јер је почео да се гради без пројектованих шипова и стопа. ОО Народне странке у Трговишту напомиње да финансирање пројекта и изградње моста у вредности од 35 милиона динара донира Европска унија, а како су рокови о извођењу радова пробијени, ЕУ фондација је стопрала даљу изградњу, док је  главни извођач радова до сада био актуелни члан председништва СНС-а рукометаш Владимир Мандић.

Тражимо од свих надлежних институција да испитају овај проблем и покушају да установе због чега је изградња моста постала спорна, да ли иза свега стоје некакве криминалне радње локалне власти због којих су мештани ускраћени да нормално и несметано пролазе преко реке Пчиње.

Марко Крстић
Председник ОО Народне странке Трговиште