Народна странка

Народна странка Раковица: Тровачи поново раде

Народна странка Раковица: Тровачи поново раде

Функционери Градске општине Раковица и даље показују презир и одбојност према својим грађанима и њиховим проблемима и не показују трунку спремности  да их саслушају и дају одговоре на питања која су за грађане веома важна. Председник општине нехотице и признаје скандалозну чињеницу да општина не функционише, да је у хаосу и расулу, те да је због тога више од хиљаду грађана затражило његову помоћ.

Подсећамо да председник општине, по закону, својим надлежностима и овлашћењима, интервенише само у случајевима када општинске службе не обављају своје послове у складу за законима и прописима. Ако је имао толико интервенција, требало је да се запита шта то лоше функционише у напредњачкој власти и ко толико крши законе и прописе. Председник поносито прави и компарацију са 12 година владавине демократских власти када није било толико интервенција са места председника општине. Народски речено, чега се паметни стиде...

Што се скандала са метроом и булеваром тиче, позивамо вас да због тога и као далеко најнеспособнија власт у историји Раковице поднесете оставке, а да се вратите кад буде изграђен тај ваш "крак" . Радови ускоро крећу, а грађани ће до пролећа већ увелико схватити да су по ко зна који пут изиграни од стране тајкунских власти и њихових ситних слугу.  У крајњој линији, зар је ико очекивао метро од власти која није способна ни своје канцеларије да загреје?

Али зато су канцеларије угашене фирме "Митецо"  од октобра поново топле. Наиме, напредњачко правосуђе поништило је налазе и решења инспекције која је у овом раковичком погону пронашла забрањене отровне и опасне материје у количинама које нису дозвољене и у поступку прераде који је био незаконит и опасан по животну средину!

Становници Кнежевца и Раковице зато постављају питање надлежнима, да ли је истина да је фирми "Митецо" поново одобрен рад уместо да одговорни буду кажњени, да су у септембру поништена решења инспекције од марта ове године, да су им враћене дозволе и да они поново трују све грађане Раковице и Београда? У тровачком дуету са комшијском фирмом "Јунириск" која је у међувремену прешла у дубоку илегалу, овај двојац поново атакује на здравље и животе свих житеља Раковице, као и читаве српске престонице.

Уместо да добије један крак метроа ка центру града, Раковица је захваљујући напредњачким властима добила још један крак који води уништавању животне средине.

Народна странка питања грађана поставља јавно и у најбољем интересу грађана, а не за потребе сликања, промоције или куповине гласова и јефтиног политикантства.

Народна странка Раковица