Народна странка

Сремска Митровица: Основан Градски одбор Народне странке

Сремска Митровица: Основан Градски одбор Народне странке

Народна странка основала је Градски одбор Сремска Митровица. Оснивачка скупштина изабрала је за председника Градског одбора Данијела Ћетојевића. Скупу су присуствовали први потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, повереник за Војводину Борислав Новаковић, потпредседник Извршног одбора Владимир Вуковић и председник Општинског одбора Народне странке Стара Пазова Слободан Илић.

Алексић је рекао да људи у Сремској Митровици желе промене набоље и бољу будућност за своју децу.

„Народна странка мода поврати државу из руку криминалаца, којима ју је предао накарадни напредњачки режим, и да је врати народу“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да се власт постављањем читача водомера за помоћника министра пољопривреде руга поштеним пољопривредницима који живе од свог рада.

„Тако су и власника печењаре поставили на чело ЕПС-а, највећег јавног предузећа. Народна странка мора томе мора стати на пут“, истакао је Алексић.

Новаковић је навео да је Сремска Митровица место на којем се ломи кичма напредњачког режима.

„Њиховој масивности и масовности морамо одговорити утицајем, угледом и ауторитетом наших чланова. Притисак напредњачког режима на Народну странку и њене чланове јачаће из дана у дан. Морамо збити редове и бранити част сваког свог члана, јер Народна странка је породица у којој влада дух заједништва, солидарности и припадности“, рекао је Новаковић.

Ћетојевић је навео је да ће приоритети у деловању Народне странке у Сремској Митровици бити јачање организације, свакодневни разговори са грађанима незадовољним политиком СНС-а и њеног лидера Александра Вучића.

„Показаћемо грађанима да постоји алтернатива погубном напредњачком режиму и да је та алтернатива Народна странка на челу са Вуком Јеремићем“, рекао је Ћетојевић.