Народна странка

Новаковић: Становници приградских делова Новог Сада не смеју бити грађани другог реда

Новаковић: Становници приградских делова Новог Сада не смеју бити грађани другог реда

У Новом Саду, у месној заједници „Слана бара“, одржана је трибина Народне странке у „И ми смо Нови Сад?!“. На трибини су говорили повереник за Нови Сад Борислав Новаковић и чланови повереништва Сања Клипа Гавански и Предраг Драгојевић.

Новаковић је рекао да Нови Сад мора равномерно да се развија, што тренутна власт СНС-а не чини.

Рубне делове Новог Сада требало би комунално опремити као у центру Новог Саду. Грађани приградских места и обода Новог Сада не смеју бити грађани другог реда“, навео је Новаковић.

Повереница Месног одбора Народне странке Телеп Сања Клипа Гавански истакла је значај Булевара патријарха Павла за комунални, саобраћајни и урбани развој Телепа и Адица.

Драгојевић је рекао да ће Народна странка решавати проблеме тог дела Новог Сада, међу којима су највећи атмосферске канализације, лоша путна инфраструктура, недостатак тротоара за пешаке, Екстеријални парк за који постоји урбанистички план и уређење насипа уз канал ДТД.

Он је навео да је напредњачка власт неспособна за решавање тих проблема и подсетио на пропусте, попут изградње објеката који годинама нису у употреби, и истакао да је тај новац могао паметније да буде употребљен.