Народна странка

Народна странка Младеновац: На Дан државности – хлеба и игара

Народна странка Младеновац: На Дан државности – хлеба и игара

Хлеба и игара. Управо тако можемо да назовемо позив владајуће партије у Младеновцу за Сретење. Нису они измислили ништа ново, још за време цара Диоклецијана, у старом Риму, постојали су дани игре у Kолосеуму. Циљ, као што многи знају, био је дати народу игре и забаве уз парче хлеба. Kад год би требало да буду популарнији у народу, римски императори су организовали игре. Трајале су и преко 100 дана.

Копирајући императоре, наш wanna be император жели да сметне са ума грађана све чешће афере у којима се помињу њихова имена. Баш сада, када је незадовољство све веће и веће, удри бригу на весеље. Дај печеног вола и то испред Општине. Позови грађане и испеци што већег вола, да види народ како се има и да наредних дана, уместо о надвожњаку, који се поправљао преко годину дана, причамо о волу Српске напредне странке.

Знамо господо напредњаци да је паника све већа и већа, а популарност све мања и мања. Знамо господо да је ово ваш политички ниво и да је озбиљно улагање у инвестиције за вас terra incognito. Во испред калдрмисане улице, која се обнављала јако дуго и која је постала хорор за возаче, е то је већ ок.

Општински одбор Народне странке у Младеновцу обавештава власт Младеновца да Сретењски устав није во и да су наши преци 1835. године писали Устав који се дан данас ни не примењује услед феудалног односа властодржаца према држави. До коначне победе !

Општински одбор Народне странке Младеновац