Народна странка

Народна странка Лесковац: Градитељско чудо код Грделице наставља да клизи у понор

Народна странка Лесковац: Градитељско чудо код Грделице наставља да клизи у понор

Не постоји путник који је прошао ауто – путем кроз Грделичку клисуру, а да се није помолио да из ње извуче живу главу. Не помажу ни молитве, ни севернокорејска сценографија оличена у већ испрљаним кулисама постављеним на овој деоници са којих се смеше свезнајући председник Републике Србије Александар Вучић и његова десна рука у извођењу радова на овој деоници, (а љубитељ иконографије), Милорад Додик. Не помажу лажи изречене од нестручних министара и локалних политичара да је ауто – пут урађен по највишим светским стандардима. Не помаже ни политикантска шарада контроле и никада окончани инспекцијски наџор од стране БИА-е. Не помаже ништа! 

Визуелно застрашујући, дилетантски и нестручно постављени потпорни зидови кроз Грделичку клисуру једноставно не могу да се носе са клизиштем. 

Од власти на челу са Александром Вучићем који је око себе окупио Бату Гашића, Зорану Михајловић, Тому Момировића, Горана Весића, Горана Цветановића и њима сличне, од режима оличеног и препознатљивог по политичарима који су куповали и фалсификовали факултетске дипломе, плагирали академске титуле, девастирали науку и образовање и понизили струку, не може се очекивати да учествује у градњи ничег озбиљног, па ни једне кратке деонице ауто – пута.
 
Док су у цивилизованом и демократском свету одавно мостовима спојени континенти и удаљена острва, где возови иду брзинама преко 400 км на сат, док се ауто – путеви граде дубоко испод површина мора и океана, дотле се овде на далекој периферији савременог света, режим Александра Вучића иживљава над избезумљеним народом. 

Док отпада калдрма са градских улица, поплочавају се и бетонирају паркови и ретке зелене оазе, српски градови и села више личе на руине, ископине и археолошка налазишта услед нестручног и бесконачног извођења радова, па се поврх свега, да нас подсете ко одлучује о нашим судбинама и животима, једном до два пута годишње уруше потпорни зидови у Грделичкој клисури. 

Народна странка Лесковац сматра да је недопустиво да и ова афера прође без последица, с обзиром на то да је ауто – пут плаћен новцем свих грађана а да нас сада очекују поновни радови и ново трошење новца грађана. Одговорност напредњачке власти због трошења новца из буџета без контроле мораће да положе пред народом! 

Народна странка Лесковац