Народна странка

Народна странка Лесковац: Директор ТОЛ-а и градоначелник злоупотребљавају новац грађана

Народна странка Лесковац: Директор ТОЛ-а и градоначелник злоупотребљавају новац грађана

Два и по месеца је требало директору Туристичке организације Лесковца да пласира саопштење у коме ће се открити сва осионост и неодговорност оних који су на функцијама на којима мора да доминира разум и одговорност, где се контролише сваки трошак и рачун пошто се ради о парама свих грађана Лесковца која се налазе у градском буџету.

Директор ТОЛ-а и његов претпостављени, градоначелник Лесковца Горан Цветановић морају образложити грађанима Лесковца следеће:

 Да ли је разумно да се у доба катастрофалне епидемиолошке ситуације и колапса здравственог система у Лесковцу организује високоризична манифестација?

 Како сте могли у јулу месецу да уговарате естрадни програм у износу од скоро 7 милиона динара када је дозвола за одржавање Роштиљијаде донета на сам дан отварања, 23.августа 2021. године?

 Није ли вас срамота да у име грађана Лесковца потписујете уговор са осведоченим и правно осуђеним криминалцем у износу од 30.000 евра?

Колико је она узела за срамотни једночасовни наступ, просечни обесправљени и осиромашени Лесковчанин или Лесковчанка не могу да зараде за осам година мукотрпног рада по фабрикама којима се хвали и дичи Горан др Цветановић.

Градски одбор Народне странке у Лесковцу захтева од локалне власти да коначно схвате да не располажу народним новцем да би га неразумно трошили, већ да сваки динар одговорно улажу на побољшање квалитета живота и културе живљења свих грађана.

Народна странка у Лесковцу обећава свим житељима Лесковца да ће стати на пут неодговорним властодршцима и њиховим сарадницима и да ће испитати сваку злоупотребу и начињену штету, стриктно поштујући слово закона. Као доследна, одговорна и најбројнија опозициона организација у Србији, Народна странка ће имати снаге и одлучности да испуни ово обећање дато грађанима.

Народна странка Лесковац