Народна странка

Народна странка Крагујевац: Владимир Доби да се извини Крагујевчанима

Народна странка Крагујевац: Владимир Доби да се извини Крагујевчанима

Након обраћања члана Градског већа за инвестиције и управљање пројектима Владимира Добија, у оставци, на наше саопштење од 28. јануара, у обавези смо да јавности поновимо наводе из нашег саопштења.

Проверавајући професионалну биографију Владимира Добија на интернет сервисима у САД дошли смо до информације да је Доби 2014. хапшен под оптужбом за крађу вредности мање од 500 долара.  

Људски је грешити и прекршаји могу да се догоде скоро свакоме. У свом саопштењу нисмо осуђивали прошлост господина Добија већ смо тражили да „с обзиром да се Владимир Доби налази на високој функцији у градској власти и да иста локална власт показује висок степен толеранције за кршење закона градских функционера“  да Доби „јавно објави шта још има скривено у својој биографији“.  

Уместо тога ми смо како од самог Добија тако и од његових пријатеља добили низ јавно изречених увреда и неистина. Својом изјавом да Народна странка у Крагујевцу „свесном и лажном кампањом креираном да заустави процесе који су покренути у ресору инвестиција и пројеката“ Владимир Доби избрисати чињеницу да му је у САД 2014. године суђено због крађе вредности мање од 500 долара.

Владимир Доби јесте 2014. године завршио на суду због „TBUT or DISP SHOPLIFTING U/500$ - Theft by Unlawful Taking or Disposition of Property Under $500 of Value“ – Крађа незаконитим одузимањем или располагањем имовином вредности мањом од  500$. То потврђује копија документа који смо добили из Jessamine District Court-a.

Владимир Доби је као члан Градског већа покушао да збуни јавност својом изјавом о пресуди и тражимо да се јавно извини грађанима због тога. 

Народна странка Крагујевац