Народна странка

Народна странка Ћуприја: Ерић најављује споменик од 100 милиона, а инфраструктурни проблеми се само гомилају

Народна странка Ћуприја: Ерић најављује споменик од 100 милиона, а инфраструктурни проблеми се само гомилају

Након девет година власти Нинослава Ерића и СНС-а у Ћуприји питамо се шта ће иза њих остати. 

Према начину на који располажу буџетским средствима јасно је да ће остати огромна дуговања која ће бити јако тешко отплаћивати, остаће девастирана инфраструктура, путеви пуни рупа, нерешено водоснабдевање, град који је полупразан јер су већ сви који су могли побегли из "златног" доба. 

Свима је већ одавно јасно да је Ерић једини који се за све пита у Ћуприји иако по функцији не би требало. 

Пошто је он у међувремену постао ћупријски паша по узору на неке из блиског нам комшилука, питамо га како је могуће да режим у Ћуприји тако помпезно најављује улагање од 100 милиона динара у споменик Стефану Немањи и некакав трг, а да притом не види на шта му личе тротоари и путеви по граду и селима, школе, Дом здравља и много тога другог.

Главне сеоске саобраћајнице су препуне рупа и небезбедне. Никога из општине не интересује да обиђе села Мијатовац или Батинац и види који су проблеми ових села. Обећања је било много, али реализације никакве. Слике које видите говоре више од хиљаду речи, а направљене су управо у Мијатовцу и Батинцу.

Сећају се Мијатовчани обећања да ће се изградити кружни ток како део села не би остао одсечен, да ће бити изграђено аутобуско стајалиште и много тога другог. Не само да нису испунили ништа од обећаног, већ су Мијатовцу одузели и управљање водоводом. 

Мештани Батинца већ дуго времена муче муку са распалим путевима и узалудно покушавају да њихов проблем буде решен. Са друге стране не постоји слух за ове проблеме, врата онога ко треба да их решава остају затворена. Изборна кампања је прошла , остали су путеви пуни рупа.

Много је рупа у власти СНС-а и Нинослава Ерића. Рупе су у буџету, рупе су на путевима, рупе су на крововима установа, рупе су на главним водоводним цевима, рупе су у популацији. 

Ипак, највећа од свих рупа на коју Ерић и његов шеф Вучић рачунају је рупа у сећању свих вас која би могла да им послужи да се још мало одрже на власти. 

Зато вас грађани Ћуприје подсећамо на сва она обећања која сте добили пре избора како не бисте били поново преварени! Априла 3. изађите сви на изборе да СНС пошаљемо у мишју рупу из које више никада неће провирити.

Народна странка Ћуприја