Народна странка

Народна странка Бујановац: Каква је судбина општине?

Народна странка Бујановац: Каква је судбина општине?

Поводом целодневног искључења воде у Бујановцу, али и целокупне ситуације у општини одбор Народне странке истиче да локална власт, али и републичка, у потпуности занемарује становнике на југу Србије. 

Господин Арифи је пре неколико година садио цвеће у рупама на путу желећи да покаже како тадашња власт не поправља путеве, а сада се на том истом месту може посадити дрвеће. Пијаћа вода нестаје у српским селима свакодневно на шта нико не реагује. Са једне стране се давимо у поплавама, а са друге немамо воду за пиће.

Буџет општине је креиран тако да се за српска насеља издваја једва 10 одсто, а у јавним предузећима се запошљавају људи чије ће плате исплаћивати грађани Бујановца.
Држава као да је заборавила да постоји град на југу Србије не реагује на све неправде и неправимности које се овде дешавају.

Да буде још већа мука имамо и посланика у Скупштини Србије који ама баш ништа не предузима да народ овде живи боље и да планира останак а не одлазак из ове општине.
Прећутно одобрава то што Арифи ради надајући се још некој функцији у општини за себе.

Тражимо да држава јасно изнесе свој став о судбини Бујановца. Не желимо да после неке историјске посете Америци И Француској оде и Бујановац!

Народна странка Бујановац