Народна странка

Народна странка Београд: Врачар је инвеститорски плен

Народна странка Београд: Врачар је инвеститорски плен

Општински одбор Врачар Народне странке истиче да је напредњачка власт на општини Врачар направила урбанистички хаос и ругло, које ће остати као траг епохе варварства, чинећи ову општину пленом за остваривање инвеститорских интереса.

Понекад смо, олако и непромишљено, склони да многе лоше ствари, пропусте, немар, девастацију припишемо неспособности напредњачких управљачких структура. ,,Стручњаци“, ако се струком могу назвати људи скупљени с коца и конопца, су доведени на позиције да о нечему одлучују! Иако у овомe има истине, јер је реч о подкапацитираним, неуким и епохално неспособним кадровима, не треба у томе претеривати. Многа њихова непочинства нису случајна, нису нус продукт одсуства било каквих управљачких капацитета, већ су продукт зле намере и нечасних побуда.

Довољно је отићи до врачарских тениских терена који припадају СЦ „Мирко Сандић“, сусрести се са ужасном запуштеношћу, разбацаним отпадом, уништеним мобилијаром па схватити да ово не може бити случајно и без задње намере. Иако је за елементарно уређење овог простора потребно минимално средстава и труда, њихово одсуство сугерише да довођење тениских терена на Врачару у овакво стање није случајно, већ намерно. Све су гласнији они који, реферишући се на добро обавештене инсајдерске изворе, тврде да је ова локација запала за око бахатим инвеститорским ганговима који су на њу ставили ,,шапу“ и сада нестрпљиво чекају да време и немар опосле свој део посла.

Врачар ово није заслужио!

Након што су на разбојнички и преваран начин уз помоћ свима већ познатог Марка Мандића, на чију нечасну улогу ваља што чешће подсећати, отели Врачар грађанима Врачара, напредњаци су упрегли све своје снаге да униште и разоре све чега се дотакну. Последице њихове владавине неће моћи бити анулиране и отклоњене у кратком року, а урбанистички хаос и ругло ће остати као трајни белег једне епохе варварства.

Останимо будни и приправни да на време и адекватно реагујемо и спречимо покушај реализације овог злокобног сценарија. Негде и једном треба ставити тачку на дивљаштво и корупцију, и нека то буду врачарски тениски терени.
Неко, а нема других до грађана Врачара и опозиционих странака, мора изговорити оно легендарно NO PASARAN!

Општински одбор Народне странке Врачар