Народна странка

Народна странка Београд: Узнемиреност и паника у Српској напредној странци Младеновац

Народна странка Београд: Узнемиреност и паника у Српској напредној странци Младеновац

Градски одбор Београд Народне странке истиче да у Општинском одбору Младеновац Српске напредне странке влада узнемиреност, након што је јавности откривена преписка у којој јавни функционер СНС-а Вељко Лукић позива на насиље према активистима Народне странке.

Поводом иступа и позива члана Градског одбора Београд Српске напредне странке из Младеновца, Вељка Лукића да се активисти Српске напредне странке и физички обрачунавају са неистомишљеницима, а о чему је јавност обавештена преко Општинског одбора Народне странке Младеновац, Градски одбор Народне странке у Београду упозорава господина Вељка Лукића да као јавни функционер сноси одговорност за сваку своју изговорену реч и да престане са претњама, позивима на насиље и позивамо га да поднесе неопозиву оставку на место члана већа због својих последњих иступа и дела.

Да подсетимо;

Народна странка и њени активисти су грађанима делили и остављали летке са целовитим текстом издајничког француско – немачког споразума који је председник Српске напредне странке, а на жалост и председник Републике Србије, Александар Вучић договорио са представницима Европске уније и премијером такозваног Косова, Аљбином Куртијем. Споразумом чији се садржај од грађана крије и о коме окупирани и корумпирани медији ћуте. Након тога, дошли смо и у посед снимака са телефона чланова СНС-а у Младеновцу у којима већник Вељко Лукић позива на пресретање и физички обрачун са активистима Народне странке у Младеновцу. Немамо доказе, али сумњамо да су инструкције за овакву реакцију, која прети да ескалира у опште насиље, дошле из самог врха владајуће странке у Србији и не бисмо се изненадили да су слична наређења добили и други одбори Српске напредне странке у Београду.

Грађани и грађанке Београда,

Властодржци, њихови помагачи и плаћеници, они који годинама држе Србију у страху и мраку, свесни су да су саучесници у делу велеиздаје државе пристајањем на споразум који води ка признању одцепљења дела њене територије, колевке Србије, Косова и Метохије. Страх и паника сада су завладали у њиховим редовима. Пуна су им уста издајника, а издајници су управо код њих. Зашто Српској напредној странци смета објављивање француско-немачког споразума, или да га назовемо његовим правим именом – ултиматума? Зашто не желите да грађани виде шта су речи издаје написане у њему и ко стварно чини издају?

Усијане главе не би требало да се баве политиком. Вељко Лукић под хитно мора да поднесе оставку, а Градски одбор Српске напредне странке да се јавно и јасно изјасни и дистанцира од њега као појединца, осим ако иза свега не стоји организована инструкција за застрашивање и прогон неистомишљеника и патриота ове земље. Француско – немачки споразум је вододелница између оних који су за самосталну и целовиту Србију и оних који су спремни да, продајући веру за вечеру зарад личне користи и неограничене власти под будним покровитељством својих ментора, претворе Србију у вазалну државу колонијалних инвеститора у којој ће нестати сваки вид грађанских слобода, институција права и достојанства њених грађана.

Народна странка ће наставити да обавештава јавност о француско-немачком ултиматуму и издаји Косова и Метохије. Издајници ће морати да одговарају пред судом, пред народом и пред историјом.

Ми немамо другу државу. Не дамо своју историју, не дамо своју будућност и не дамо оно што је наше. Наставићемо нашу борбу за слободно и боље друштво, верни народу и Србији.

Градски одбор Народне странке Београд