Народна странка

Народна странка Београд: Чланска карта странке као предуслов за посао

Народна странка Београд: Чланска карта странке као предуслов за посао

У времену када Србија води најважнију битку, битку за национално и државно питање Косова и Метохије, Српска напредна странка наставља да урушава све правне и моралне норме као и јасно дефинисане законе Републике Србије.

Потпуно занемарујући јавне интересе и поверење које су им грађани Србије указали, функционери, без икаквих скрупула злоупотребљавају јавне функције.

У тренутку када су грађани забринути за будућност дела територије Србије, Косова и Метохије, као и за будућност наших држављана, Српска народна странка се бави „ухљебљењем“ својих страначких кадрова који већ годинама оштећују буџет СВИХ грађана Србије.

Страначко запошљавање је један од кључних проблема са којима се Србија и њени грађани суочавају.

На водећим позицијама у овој земљи налазе се партијски поданици владајућег режима, најчешће без потребних квалификација за дату позицију.

Уместо модерног друштва којем тежимо, утемељеног на основним друштвеним и моралним вредностима као и образовању и правној држави, у којој су основна људска права једнака за све, последња деценија је доказ да нису сви једнаки.

Народна странка годинама указује да је срж проблема у нашем друштву партијско запошљавање које задире у сваку сферу друштвеног живота, представљајући криминал и корупцију као нашу свакодневницу.

Општински одбор Младеновац Народне странке дошао је у посед вајбер преписке одбора Српске народне странке у Младеновцу, која сликовито показује сву бахатост и незаконите радње којима се служи владајућа странка.

Похлепа за потпуним монополом и личним интересима појединаца, који се налазе на водећим позицијама у нашој држави, доводи до ситуације у којој се грађани осећају беспомоћно и незаштићено.

Српска напредне странка је у претходној деценији, уценама и претњама, довела наше грађане до руба егзистенције.

Одржавају своје позиције манипулишући грађане, свакодневним уценама и претњама.

Стручност и знање условљени су чланском картом, док се свако противљење кажњава отказом.

Неретко, као што је случај у Младеновцу, одбори Српске напредне странке буду „почашћени“ посетом председниковог брата Андреја Вучића, коју нашу суграђани доживљавају као додатни притисак на њих.

Годинама уназад, Андреј Вучић обилази локалне одборе и важи за „алфа и омегу“ када су у питању контроле одбора. Нарочито је активан пред изборе.

Уместо стручних кадрова, у свим делатностима запослени су партијски послушници, људи без интегритета, који свесно учествују у вршењу криминалних радњи од стране партијског врха, а на штету државе и свих њених грађана

Народна странка је дала реч народу да ће обавештавати грађане о свим криминалним, коруптивним и по Републику Србију штетним радњама од стране владајућег режима.

Градски одбор Народне странке Београд