Народна странка

Алексић у Нишу: Власт увелико предаје Косово и Метохију и гура нас у пропаст

Алексић у Нишу: Власт увелико предаје Косово и Метохију и гура нас у пропаст

Шеф посланичке групе Народне странке Мирослав Алексић изјавио је у Нишу да у овом тренутку власт под председником Србије Александром Вучићем предаје територију Косова и Метохије и Србе који тамо живе, што није урадила ниједна друга власт у Србији.

"Већ је кренула примена ’француско-немачког’ плана и охридског анекса, и све оно у шта су се заклињали да неће урадити, то раде. У дело спроводе нешто што нису радили ни Слободан Милошевић, ни Војислав Коштуница, ни Борис Тадић", рекао је Алексић на трибини "Србију вам не дамо".

Алексић је додао да сваки дан са овом влашћу гура Србију у дубоку пропаст, дужничко ропство, разградњу институција и распродају природних богатстава, због чега опозиција мора да се прирема за изборе, за које је навео да их очекује на пролеће наредне године.

"Морамо да се припремо за изборе и да у Скупштини Србије оголимо начин на који овај режим већ 11 година обмањује грађане Србије и манипулише са њима. Грађани се највише жале на све тежи живот, инфлацију и пораст цена, али и на то што не успевају да се лече, што им је здравство недоступно", рекао је Алексић.

Бета