Народна странка

Алексић: Људи на првом месту

Алексић: Људи на првом месту

Потпредседник Народне странке и трећи на листи „Уједињени за победу Србије“ Мирослав Алексић изјавио је данас да су „људи највећи капитал друштва“, а да је власт у последњих 10 година „најбоље људе растерала из Србије“.

„Данас је отворен Клинички центар, али ко ће тамо да ради? Одлазе најбољи лекари и професори, у Србији живи више од 120.000 људи мање него прошле године, и то зато што је 50.000 најбољих отишло из Србије, а мање нас је за 73.000 због негативног природног прираштаја“, рекао  је Алексић на предизборној конвенцији коалиције Уједињена Србија одржаној у Београду, у „Дорћол плацу“.

Алексић је истакао да то мора да се промени и да људи са листе „Уједињени за победу Србије“ гарантују да су промене могуће.

„Људи морају бити на првом месту и сви морају имати једнаке могућности, уместо што, као данас, имамо мањину којој је све дозвољено и која се смеје у лице грађанима док чини криминална дела, а са друге стране имамо већину потчињених“, рекао је Алексић.

„Успоставићемо праведну Србију у којој нико неће бити  изнад система и увешћемо одговорност, па ће одговарати сви који су опљачкали државу и народ“, закључио је Алексић.