Народна странка

Новаковић: Вучић подршком Радоичићу потврдио да је шеф мафије

Новаковић: Вучић подршком Радоичићу потврдио да је шеф мафије

Посланик Народне странке Борислав Новаковић изјавио је да председник Србије Александар Вучић јавно хвали Милана Радојичића, за кога постоје поуздани подаци да са Звонком Веселиновићем предводи најорганизованију криминалну групу у овом делу Европе, чиме је показао да није председник државе него је шеф мафије.

„Криминална организација Радоичића и Веселиновића се терети илегалну трговину робом, новцем, наркотицима и оружјем и због тога су они лично и њихове фирме на ’црној листи’, односно, у систему међународних санкција. Реч је о криминалцима чија криминалну активност подржава и штити држава, што је уџбенички пример организованог криминала“, рекао је Новаковић.

„Веселиновић не живи на Косову и Метохији него у Новом Саду. Он не брани него пљачка свој народ. У томе има активну подршку Андреја Вучића, који исто тако мафија по Новом Саду“, додао је Новаковић.

Новаковић је навео да Нови Сад то неће заборавити и да већина Новосађана не подржава Вучићеву политику, и да ће то потврдити резултати следећих локалних избора.