Народна странка

Александар Радојевић (Чачак): Референдумска већина, а трећина од трећине

Александар Радојевић (Чачак): Референдумска већина, а трећина од трећине

Либералан став Народне странке, као  и градског одбора Народне странке у Чачку о недавном изласку грађана на нелегитимни референдум, био је већински за бојкот, а суштински – ПРОТИВ промене Устава. Нелегитимни референдум је расписала једностраначка Скупштина Републике Србије, тј. СНС– а, дакле , нелегитимна, однарођена, бахата шака властодржаца, олињалих од лажне моћи и самодовољности!

Суштина бојкота избора од пре две године, била је да властодршци из СНС-а са прелетачима свих боја, схвате, а народ види да су њихове лажи, преваре, лоповлук, и изнад свега издаја НАРОДНИХ  интереса...краткотрајна “срећа пуних стомака“  и „уста пуних поштења“. Бахати, полудели од разврата и пљачке народа нису се обазирали, газили су, и даље газе  „стројевим кораком“ све: Народ, нашу децу, своје чланове странке, своје гласаче, све нас...Гордили су се победом „самих себе”, узлетели туђим крилима, а продали цео народ. Спремили референдум да опет све понове.

И на изборима, и на референдуму, и из дана у дан:

  • Делите и свађате народ
  • Делите и свађате странке, чак и чланове и симпатизере „своје“ странке
  • Делите и свађате болесне и здраве
  • Делите  туђу имовину као да вам је очевина
  • Делите раднике и сељаке, а присвајате раднички зној и сузе...
  • Све делите,само опљчкано групишете у своје џепове и стомаке...

И тако обневидели кренусте у референдум, а опозиција у бојкот. Пустили смо вас и посматрали ...Знали смо да се народ не може преварити и ЧЕТВРТИ пут за пет година. Али се може покрасти...

А ви моћни и самодовољни покушали сте да референдумом понизите:

  1. Све чланове и симпатизере свих опозиционих странака, покрета, удружења и група грађана, еколошких активиста, којих је око 0,5 милиона...?
  2. Све честите и поштене чланове СНС-а којих је више од 0,5 милиона...?
  3. И на крају цео народ – омладину, раднике, сељаке, интелкектуалце, пензионере...којих је више од 5 милиона...!

Остали сте сами и огољени. Чак ни сви ваши чланови бирачких одбора нису хтели да краду онако како сте ви то желели.

Народ вас је прочитао, само гледајући шта и како радите, слушајући како лажете, а све то без права на тачну информацију преко државних и приватних телевизијских и радио станица које покривају целу територију Републике Србије.

Све скупа, подржа вас на референдуму трећина од трећине изашлих, што је 10% пунолетних грађана са правом гласа, сад и ко зна кад...? Погазили сте све законе и норме, морал и етику, знање и професије ... чак и оснивача и творца СНС-а, победника на првим изборима – Томислава Николића, коме не смете ни име да поменете, плашећи се да вам Вучић не замери.

Не може тако господо СНС-овска, „очеубиство“, па и ово политичко је проклето и осуђено на пропаст...

Кад за председника удружења риболоваца не гласа ни трећина од трећине, он онда оде па пеца сам...па шта улови, некад рибу, некад „оног“ што иде уназад...

И на крају, господо СНС-овска, да ли се „баби снило, што јој мило“, или се вама причинило да је неко „снио“, остављамо за врачаре и астрологе...Има нас у опозицији који смо власт освајали и одлазили у опозицију. И нека нас у опозицији и пропасти свакојакој, немојте нам ви тумачити снове своје, него ви господо из власти СНС-овске брините о себи и „не кукајте на туђем гробу“.

Др Александар Радојевић