Народна странка

Народна странка Трстеник: Супруг министарке привреде физички напао инспектора

Народна странка Трстеник: Супруг министарке привреде физички напао инспектора

Народна странка захтева оставку челника општине Трстеник, на челу са председницом општине Миленом Турк, због физичког насртаја председника скупштине општине Герасима Атанасковића  на грађевинског инспектора запосленог у Општинској управи Трстеник.

„Челници општине Трстеник су дозволили да се Атанасковић физички обрачунава са запосленима у општинској управи и зато морају да одговарају по закону и више не могу да обављају функције у општини“, рекао је председник  Општинског одбора Народне странке Трстеник Владан  Миодраговић.

"Атанасковић, након што је јавно вређао жене, наставља са бахатим понашањем и насрће на запослене у општини. То више није ексцес једног човека, него системско лудило СНС-а за које је такође одговорна и Милена Турк“, додао је Миодраговић.

Миодраговић је упитао да ли Милена Турк „ћути и не реагује на овакву бахатост због тога што је Герасим Атанасковић супруг министарке привреде Анђелке Атанасковић.  

Народна странка захтева и расписивање ванредних локалних избора у општини Трстеник, и позива надлежне да заштите запослене у општини од бахатости СНС-а.