Народна странка

Алексић: Грађани одлучни да промене власт, ближи се крај Вучићевом разарању Србије

Алексић: Грађани одлучни да промене власт, ближи се крај Вучићевом разарању Србије

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас у селу Јабуковац код Неготина да „режим Александра Вучића“ већ 10 година растерује људе из Србије, али да се таквом разарању ближи крај, јер су опозиција и грађани одлучни да промене власт и та одлучност ће дати резултат.  

„У Јабуковцу има 800 домова али је, нажалост, у иностранство отишло 80 одсто људи. Сви који су ми пришли данас рекли су да желе да се врате да живе у Србији, али да је држава потпуно уништена и да их власт тера да беже из Србије, а не да се враћају. Грађани прилазе Народној странци и њихова подршка, јуче у Бору и данас у Неготину, уверава ме да ћемо заједно успети да променимо власт“, рекао је Алексић.

„Вучић доводи компаније које отварају руднике, раскопавају Србију и остварују огроман профит, а нама остављају јаловину и пустош, трују нам реке и угрожавају здравље људи, па је нормално да у таквој ситуацији људи беже из Србије“, додао је Алексић.

Алексић је истакао да је циљ Народне странке промена система која би омогућила људима да пристојно живе од свог рада.

Председник Градског одбора Народне странке Неготин Крста Станковић Њењуловић рекао је да се Народна странка спрема за предстојеће локалне изборе у том граду, који би требало да буду одржани на јесен.

„Грађани Јабуковца су показали велико интересовање за Народну странку и исказали жељу да власт што пре буде промењена. Очекујемо да ћемо на престојећим локалним изборима у Неготину остварити значајан резултат“, навео је Станковић Њењуловић.