Народна странка

Ивана Парлић: Загорка Доловац игра важну улогу у процвату организованог криминала

Ивана Парлић: Загорка Доловац игра важну улогу у процвату организованог криминала

Посланица Народне странке Ивана Парлић изјавила је данас да су министарка правде Маја Поповић, као и многе судије и тужиоци, сагли главу пред организованим криминалом и да републичка тужитељка Загорка Доловац игра огромну улогу у процвату организованог криминала у Србији.

„Политичари и на власти и тужиоци штите мафијашке групе и грађани то виде. У Србији се закони доносе у интересу криминалаца и тако се земља уништава. Председник Србије Александар Вучић намигује Рио Тинту и другим мултинационалним компанијама да се врате и униште Србију. Вучић се ставио у функцију Рио Тинта и доноси законе да којима издаје и продаје земљу“, рекла је Ивана Парлић на седници Скупштине Србије на којој се расправља о правосудним законима.

Ивана Парлић је подсетила да је пре 14 месеци заједно са 1.000 грађана поднела кривичну против председнице Владе Србије Ане Брнабић, тадашње министарке Зоране Михајловић и министарке Ирене Вујовић, али да се „ништа није догодило, иако тужилац зна да је реч о уништавању Србије“.