Народна странка

Љубомировић: Глас за Народну странку је сигуран избор за младе

Љубомировић: Глас за Народну странку је сигуран избор за младе

Кандидат на листи „Народна странка – Сигуран избор. Озбиљни људи“ Александар Љубомировић изјавио је данас да је глас за Народну странку сигуран избор за бољу будућност младих.

„Успоставићемо систем чији интегрални део бити млади и њихов глас ће бити важнији јер ће се чути њихове идеје и предлози за решења највећих проблема. Млади по промени власти више неће бити средство за подмићивање, израбљивање и поткусуривање, него ће активно учествовати у свим одлукама важним за развој Србије“, рекао је Љубомировић.

Љубомировић је навео да је Народна странка једина странка која даје шансу младим људима да се њихов глас чује у најважнијим у институцијама, попут Скупштине Србије, и једина политичка опција која има разрађен програм за све младе људе од средњошколаца, студената и младих брачних парова до младих предузетника, пољопривредника и занатлија, како би подстрекла њихов останак и даљи напредак у Србији.

„Зато је Народна странка сигуран избор за све младе људе уз гаранцију да њихов глас неће бити изневерен“, рекао је Љубомировић.