Народна странка

Ивана Парлић кандидаткиња за градоначелницу Ужица коалиције Народне странке, Двери и ПОКС

Ивана Парлић кандидаткиња за градоначелницу Ужица коалиције Народне странке, Двери и ПОКС

Потпредседница Народне странке Ивана Парлић биће на локалним изборима 2. јуна кандидаткиња за градоначелницу Ужица коалиције „Најбоље за Ужице“, коју у том граду чине Народна странка, Двери и ПОКС.

Ивана Парлић рекла је да су најважније тачке програма коалиције „Најбоље за Ужице“ рат против корупције и мере социјалне политике према свим генерацијама, од којих је издвојила бесплатне уџбенике за основце, бесплатну здрава ужину и бесплатну рекреацију за све ђаке, као и место у вртићима за све малишане.

„То је ’позитивна дискриминација’ да би Ужице постало повољније место за останак младих људи у овом граду“, рекла је Ивана Парлић.

„Трећа тачка програма је бескомпромисна борба против загађења животне средине. Ја сам и као активиста и као политичар гарант да ће та борба бити доследно спроведена“, додала је Ивана Парлић.

Ивана Парић је навела да Ужичани морају знати кога плаћају, колико плаћају и за шта плаћају.

„Захтеваћемо ревизију свих спорних уговора које је Град Ужице склопио са неколико компанија, не само за време СНС-а, него и оних старијих“, рекла је Ивана Парлић.  

„Грађанима Ужица учинићемо доступним све што је значајно за град – ко доноси одлуке у граду и које су квалификације оних који раде у локалној самоуправи и доносе одлуке и какве уговоре склапају. Ужичанима ће бити доступни сви уговори о пословима које је град склопио“, закључила је Ивана Парлић, која је и председница Градског одбора Народне странке Ужице.