Народна странка

Женска мрежа Народне странке: Срамотне претње отказом лекарки Дивни Симовић Шиљковић

Женска мрежа Народне странке: Срамотне претње отказом лекарки Дивни Симовић Шиљковић

Владавина Александра Вучића обележена је уценама и застрашивањем како оних који имају храбрости да јавно изнесу своје неслагање са оним што актуелни режим чини, тако и оних који су само привидна подршка постојећем режиму.

Лекарка Дивна Симовић Шиљковић је једна од храбрих жена са ставом и срцем, која је безрезервно уз своје пацијенте и уз свој народ да му пружи подршку кад год је то потребно.

Било као ковид лекар, јавном подршком путем друштвених мрежа или личним присуством на протестима -  докторка Дивна је увек била ту да храбро изнесе свој став исказујући своје незадовољство владајућом политиком и дајући подршку свом народу који се бори за бољу будућност Србије.

Срамотно је што актуелна власт ову угледну докторку покушава да застраши губитком посла само зато што је подржала еколошке протесте и учествовала у блокадама са другим незадовољним грађанима.  

Природа овакве реакције власти лежи и у покушају да застраше неистомишљенике и пре свега жене, погрешно мислећи да жене нису довољно јаке. Али греше!

Докторка Дивна је уједно и повереница Народне странке у Горњем Милановцу и ми смо веома поносне на такву саборкињу, те је очигледно да је разлог оваквог поступка актуелне власти уједно и политичке природе.  

Нисте сами, драга наша саборкињо, боримо се заједно!  


Женска мрежа Народне странке