Народна странка

Народна странка осуђује бахатост и лажи челника СНС на конститутивној седници Скупштине Београда

Народна странка осуђује бахатост и лажи челника СНС на конститутивној седници Скупштине Београда

Народна странка упозорава да напредњачки режим наставља опасну праксу спречавања политичких противника да грађанима укажу на право стање у Београду и читавој Србији и понуде решења.

Последња у низу потврда такве праксе је јучерашње онемогућавање одборницима клуба „Савез за Србију“ да се обрате градском парламенту после салви увреда и непоткрепљених оптужби које су на њихов рачун изрекли одборници СНС-а на челу са Гораном Весићем.

Замена теза и лажно приказивање догађаја по којем је Драган Ђилас "одгурнуо" напредњачког одборника доказује да режим не преза ни од политичког линча неистомишљеника.

„Напустићемо седницу сваки пут када нам буде онемогућена реплика, на коју имамо право по Пословнику, и обратићемо се грађанима преко медија у холу Скупштине града. Нећемо дозволити да нас ућуткају“, рекао је потпредседник Народне странке Никола Јовановић, заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“.

Одборници клуба „Савез за Србију“, који су формирали одборници Народне странке са својим колегама, наставиће на сваки начин да се боре да Београђани чују чињенице које доказују неспособност и корумпираност градских челника, а наш циљ свакако није препуцавање и ваљање у политичком блату градског менаџера Горана Весића и градоначелника Синише Малог.