Народна странка

Омладина Народне странке предложила Синиши Малом тему за нови докторат

Омладина Народне странке предложила Синиши Малом тему за нови докторат

Омладина Народне странке данас је писарници Министарства финансија предала предлог нове теме доктората Синише Малог „Криминалне радње и скандали градоначелника Београда од 2014. године до 2018. године“, пошто је Етички одбор Универзитета у Београд једногласно одлучио да је претходни докторат плагијат, који ће највероватније бити поништен.

Омладинци су затражили од Малог да не испуни сопствену жељу и поцепа докторску дисертацију.

Поред предлога теме новог доктората, омладинци Народне странке су Синиши Малом понудили и помоћну литературу до које се може доћи из слободних медија који су се бавили његовим „криминалним радњама и скандалима“ док је био градоначелник.

Председник омладине Народне странке Иван Гајић рекао је да се одузимање докторског звања неће много одразити на статус Синише Малог у СНС-у, јер је то странка понављача, тако да он није ни први ни последњи у њиховим редовима који се сусрео са тим проблемом.

„Не смемо заборавити да поред Синише Малог, велики проблем представља и диплома министра унутрашњих послова Небојше Стефановића о којој се тренутно због других скандала не говори често“ додао је Гајић.