Народна странка

Лазар Пауновић изабран за повереника Омладине Народне странке

Лазар Пауновић изабран за повереника Омладине Народне странке

Председништво Народне странке именовало је Лазара Пауновића за новог повереника Омладине Народне странке.

Пауновић који је апсолвент Правног факултета, у Народној странци је од њеног оснивања.

„Приоритет ће ми бити повезивање младих широм Србије као и заједнички рад и јачање омладинске инфраструктуре. Такође, промоција омладинске политике и укључивање младих у политику ће ми бити циљ у наредном периоду", рекао је Пауновић и истакао да је на новој генерацији политичара велика одговорност да до промена у Србији дође. 

Новоизабрани повереник Омладине истакао је да ће млади у наредном периоду организовати различитете активности које ће подразумевати, између осталог, разговоре са младима о њиховим проблемима и проналазак могућих решења.

„Младима се морају омогућити бољи услови за студирање, бољи услови за запошљавање како бисмо спречили одлив не само из земље, већ и из села. Није само град место где млади треба да живе, раде и оснивају породице, већ то треба да буде и село“, поручио је Пауновић.

Што се тиче страначких активности, Пауновић је члан Градског одбора Чачак. Учествовао је у неколико дебатних емисија, семинарима и у више десетина страначких обука. Такође, био је говорник у више градова током протеста 1 од 5 милиона.