Народна странка

Јовановић у Лесковцу: Срце југа доноси промене

Јовановић у Лесковцу: Срце југа доноси промене

Генерални секретар Народне странке и кандидат на листи „Уједињени за победу Србије“ изјавио је данас у Лесковцу да је власт СНС-а југ Србије учинила најсиромашнијим регионом и да ће после промене на изборима 3. априла „милијарду евра које режим украде само на јавним набавкама бити уложено у југ Србије“.

„Није тачно да не може боље од овога и није тачно да је ’што јужније то тужније’. Показаћемо заједно 3. априла да је ’што јужније то срчаније’ и да промене крећу са југа. Показаћемо срце југа које доноси промене“, рекао је Јовановић на предизборној конвенцији Уједињене Србије.

Јовановић је истакао да се сутра, 12. марта, обележава годишњица убиства премијера Србије Зорана Ђинђића, за који је рекао да је „дан који симболизује неуспешне промене“.  

„То није неуспех само моје генерације, него и неуспех генерације мојих родитеља, који су се током деведесетих борили за промене набоље. Још нисмо завршили тај посао и пред нама је одговорност да га завршимо, не само због наших родитеља, него првенествено због нас“, додао је Јовановић.

„Не желим да за 30 година моја деца буду на улици и да се боре за слободу и демократију као што ја то чиним 30 година после мојих родитеља. Хоћемо да сада завршимо тај посао за све будуће генерације“, закључио је Јовановић.