Народна странка

Алексић у Панчеву: Зауставићемо терор напредњачких насилника попут Маловића

Алексић у Панчеву: Зауставићемо терор напредњачких насилника попут Маловића

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас у Панчеву да ће после победе на изборима 3. априла у целој Србији „престати терор напредњачких насилника и кабадахија“, попут оног који у јужном Банату спроводи потпредседник Извршног одбора СНС-а Бранко Маловић.

„После победе 3. априла успоставићемо систем у којем Маловић и њему слични политички комесари неће смети да уцењују и притискају грађане Србије, него ће по закону одговарати за оно што су урадили у претходних 10 година, а урадили су много лошег и нанели много зла нашем народу“, рекао је Алексић на конвенцији коалиције Уједињена Србија у Панчеву.

Алексић је истакао да Србија „мора да рашчисти са идеологијом сиромаштва“.

„Власт убеђује грађане да може бити и много горе и да би људи требало да ћуте и трпе и да буду пресрећни што једва састављају крај с крајем“, рекао је Алексић.

Алексић, који се бави пољопривредном производњом у Трстенику, навео је да је у јужном Банату видео „засаде јабука који се крче“, и да су му домаћи предузетници пренели да их „тероришу разне инспекције и напредњачки шерифи попут Маловића“.

„Србија је богата земља вредних и паментих људи која може много боље од овога што је показала власт у последњих 10 година. Сигуран сам да ће после 3. априла Србија коначно постати уређена држава у којој функционишу институције и која брине о пољопривредницима, професорима и лекарима“, закључио је Алексић.