Народна странка

Алексић: Режим штити убице Оливера Ивановића, Србија се неће извући из канџи криминала док је Вучић на власти

Алексић: Режим штити убице Оливера Ивановића, Србија се неће извући из канџи криминала док је Вучић на власти

Потпредседник Народне странке и трећи на листи Уједињени за победу Србије Мирослав Алексић позвао је данас тужилаштво и полицију да реагују поводом исказа Бобана Богдановића, који је за означио бизнисмене блиске СНС-у Милана Радоичића и Звонка Веселиновића као одговорне за убиство Оливера Ивановића.

„Нека ухапсе или Радоичића и Веселиновића или Богдановића. Нека ставе Бодановића на полиграф. Грађани су узнемирени због његовог исказа. Богдановићев исказ је још један доказ да је режим председника Србије Александра Вучића генератор криминала и да се Србија неће извући из канџи криминала док је он на власти. Зато позивам грађане да 3. априла гласају за промене“, рекао је Алексић на конференцији за новинаре испред Председништва Србије.

Алексић је истакао да је Богдановић у изјави порталу „Крик“ рекао нешто што се годинама шапуће у Србији.

„Било би потпуно нормално да је Богдановић данас саслушан, али сумњам да ће се неко из власти позабавити том темом“, рекао је Алексић.

Алексић је навео да ће се „нова власт после победе на изборима 3. априла прво бавити том темом“.

Алексић је показао фотографије на којима Милан Радојичић седи поред Вучића на седници Савета за националну безбедност и на којима је Звонко Веселиновић у друштву брата председника Србије Андреја Вучића и Вучићевог кума Николе Петровића.